Kosz prezentowy wpisujący się w trendy EKO, ze śliwką w czekoladzie, kołaczem słowiańskim z orzechami, orzechem laskowym w czekoladzie, polskim kremem z dodatkiem malin oraz syropem malinowym.
Składniki: manna kokosowa, pasta migdałowa (23,5%), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11%).
Tabela wartości odżywczych na 100g produktu:
wartość energetyczna 1969 kJ/470 kcal, tłuszcz 45,9 (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 26,6g), węglowodany 3,7g (w tym cukry 3,7g, w tym błonnik 16,6g), białko 5,2g, sól 0,3g. Węglowodany netto 3,7g.
Krem czekoladowy - niczym zdrowa Nutella, 100g. W pyłku znajdują się również magnez, fosfor i potas oraz enzymy i kwasy organiczne. Nie można pominąć orzechów laskowych bogatych w białko i żelazo. Krem czekoladowy z pyłkiem pszczelim jest laureatem nagrody Zdrowa Marka roku 2019 - Zaufanie i Bezpieczeństwo.
Przepyszna konfitura robiona tylko w okresie zimowym - z prażonymi orzechami włoskimi, skórką pomarańczową, przyprawami korzennymi i rodzynkami. Świetny pomysł na prezent.
LaCava Dolce Crema - Ogień i woda. Słodka, esencjonalna i kremowa, a przy tym tak niezapomnianie złożona. Dzięki ciekawej kompozycji, espresso niesie w sobie połączenie owocowości z wytrawnością. 90% arabika. Finezja.