Migdałowe ciastka z cytryną i cynamonem – zdrowa i aromatyczna przekąska!
Spróbuj wyjątkowych migdałowych ciastek z nutą skórki cytrynowej i cynamonu. To idealna przekąska dla osób ceniących naturalne składniki i bezglutenową dietę.
- Bez glutenu i laktozy – odpowiednie dla osób z nietolerancjami
- Bez dodatku cukru – słodzone erytrytolem i daktylami
- Źródło błonnika i zdrowych tłuszczów – sycąca i odżywcza przekąska
- Wegańskie – bez jaj i nabiału
💛 Pyszne, kruche i naturalne – idealne do kawy i herbaty!
Składniki: mąka migdałowa 27 %, daktyle, mąka owsiana bezglutenowa, mąka jaglana, olej kokosowy, erytrytol (substancja słodząca), siemię lnu złote, sól kłodawska, skórka z cytryny 1,2 %, cynamon 0,2 %,
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 1815 kJ/473 kcal, tłuszcz 31 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,6 g), węglowodany 24,2 g (w tym cukry 14,7 g), Błonnik 9,1 g, białko 10,4 g, sól 0,29 g.
Nie zawiera: glutenu, laktozy. Bez dodatku cukru. Wegański!
Masa netto: 150g (5szt. ciastek w opakowaniu)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.